Tal i com la vida és un consecutiu de casualitats, la meva entrada a l’AQ no podria ser menys.
Vaig arribar a Tarragona de la Rodonella (al Berguedà, quin goig que fa!) per estudiar a la universitat, em vaig tirar de cap a la carrera d’Enologia, sense saber massa que m’esperaria però amb moltes ganes d’aprendre una ciència tant concreta i passional com la del vi.

El dia del meu aniversari (20 anyets!), els meus pares em van venir a veure a Tarragona. Sempre m’ha agradat menjar bé, provar coses noves i, per recomenació, vam anar a dinar a l’AQ.
Ens va estar atenent el Quintín i, amb la proximitat al client que ens caracteritza, vam estar parlant molta estona: de vins, del menjar, de què ens portava allà, de la història del restaurant… Per sorpresa meva, després de parlar durant tot el dinar, el Quintín em va oferir feina! I dit i fet, jo n’estava buscant i l’ambient que es respirava dins de l’AQ era més que ideal per una feina de caps de setmana.
Poc que s’esperava que la meva experiència en hosteleria era més que zero i que l’agilitat i la rapidesa no fossin el meu fort, hahahaha… Després de moltes copes trencades, fallos de principiant, moltíssima paciència durant l’estiu per part de la Lola, puc dir amb certesa que estic gaudint setmana rere setmana del moviment del restaurant, de les converses amb els clients, de provar gustos nous i del gran equip que hi ha davant i darrere de l’AQ!

Us convido a gaudir d’un àpat amb nosaltres, a provar fusions de gustos excelents i vins que us faran la boca aigua! Aquí us esperem amb un somriure!!